Disclaimer

Dit is de website van webmailstart.com
Deze website heeft geen banden met Hotmail. Hotmail is een geregistreerd merk van Microsoft.

Alle inhoud op deze website valt onder de regelementering van auteursrechten.
Het is toegestaan om te verwijzen naar onze website door middel van een hyperlink. Het is niet toegestaan om teksten of delen ervan te vermenigvuldigen via gelijk welk medium. Indien u een tekst wenst te gebruiken dient u voorafgaand schriftelijke toestemming te vragen. Voor ons volstaan een email sturen. U kunt ons contacteren via help{apenstaart}hotmailaanmelden.be
We doen ook ons uiterste best om de informatie op deze website zo correct en up-to-date mogelijk te houden. Echter stellen we ons op geen enkele gerechtelijke manier verantwoordelijk voor eventuele fouten. Alle handelingen die u uitvoert door onze informatie zijn op eigen risico.

Advertenties

De advertenties op deze website zijn uitgegeven door google Adsense. We zijn op geen enkele wijze verbonden aan de inhoud die weergeven wordt in de advertenties. Het is ook niet toegestaan overdreven veel op advertenties te klikken met de bedoeling adverteerders veel te laten betalen. Dergelijke klikpartijen zullen worden gedetecteerd en gelinkt worden aan uw ip-adres. Indien wij verdachte gedragingen  kunnen vaststellen zullen wij dit doorgeven aan de getroffen adverteerder. Voor meer informatie omtrent uw privacy kunt u terecht bij ons privacy policy.

Adblock

Advertenties die niet kunnen worden geladen, doordat de gebruiker advertenties actief blokkeert, zullen worden vervangen door een plaatsvervangende lokale advertentie. Plaatsvervangende advertenties zijn mogelijk minder relevant / gepersonaliseerd en vallen niet onder het Adsense beleid.